Wie zijn wij

Irma Kloet

Ik ben Irma Kloet (1960), moeder, docente Beeldende Vorming/Sociale Vaardigheden en ontwikkelings- en lichaams-gericht trainer. Sinds 2008 werk ik met groepen met yoga, meditaties en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om met mensen te delen, door te geven, samen plezier te maken, te genieten, contact te maken, te verbinden, te leren en te zijn.

Ik begon al jong met yoga en meditatie en bij vele docenten heb ik verschillende vormen geleerd, waaruit ik tot de keuze ben gekomen van integrale yoga, actieve meditaties, mindfulness, meditatie volgens de traditie van het Tibetaans boeddhisme.

Vanaf 2001 ben ik opgeleid als docent omgangskunde door Corma Ruijgrok. En vanaf 2008 heb ik de 2-jarige Teachertraining van het Skydancing Instituut van Margot Anand bij Jelle Bode gevolgd, bij wie ik vervolgens de 2-jarige vervolgopleiding tot Awareness coach heb afgerond. Verder ga ik regelmatig op herhaling en doe ik diverse retraites. Mijn passie is het doorgeven van de kunst van het geluk.

Han Bart

Ik ben Han Bart (1956), partner van Irma, vader van twee mooie jonge mannen, psycholoog, hardloper, bergsporter, natuurmens en filosoof. In 1999 ben ik afgestudeerd als psycholoog en werkzaam binnen het onderwijs sinds 1980. Ik heb in 2008 ook de 2-jarige Teachertraining van het Skydancing Instituut van Margot Anand bij Jelle Bode gevolgd en sinds 2010 begeleid ik groepen met Irma. Mijn passie is om mensen te begeleiden in ontwikkeling.

Door het volgen van opleidingen en trainingen zijn wij de afgelopen jaren steeds meer gaan genieten, voelen ons minder afhankelijk van wat er om ons heen gebeurt, delen in oprechte eerlijkheid wat er in ons leeft, zijn ons veel bewuster van alles en genieten.

Het voelt als onafhankelijk zijn in verbinding. Bewust zelf keuzes maken. Dit geeft zo'n heerlijk gevoel van ruimte, in wat we doen, in onszelf, in onze relatie, in ons werk, met anderen, dat we de wijze waarop wij dit leren, graag willen delen en door willen geven.